Plantskole eleven Charlotta Lundblad & Harvard RAA (Hofrat x Wolkentanz) tävlade förra helgen i Botkyrka.

Ekipaget gjorde bra ifrån sig och vann LA:3 med 69,571%.

Lina Dolk 2:a i LFC kval

04/05/2018

Plantskole eleven Lina Dolk tävlade förra helgen på Strömsholm.

Lina tävlade hästen Biggles (Briar x Krevad) i årets första Lövsta Future Challenge kval. Ekipaget tävlade i Intermediaire II och placerades 2:a med 69,951%.

Lina tävlade även hästen De-Lazet-Ö (De Noir x Solos Landtinus) i Pris S:t Georges och placerades 4:a med 68,%.

Trippelseger för Emma Jönsson

03/28/2018

Plantskole eleven Emma Jönsson tävlade förra helgen på Strömsholm med stor succé! Emma kammade hem en trippelseger i fredagens Intermediaire IB. Vinsten var på hästen Santo Domingo (Samba Hit II x Flemmingh) med 69,496%, 2:a platsen på Donizetti 39 (Don Frederico x Lauries Crusador xx) med 67,674% och 3:e placeringen på Tango (Obelisk x Lohengrin) med 67,209%.

Dessutom placerades Emma 3:a i första Lövsta Future Challenge Cup kval på lördagen på Tango med 69,118%.

Stora framgångar i Åstorp

03/27/2018

Ett antal Knytkalasare och Plantor tävlade i helgen i Åstorp.

På fredagen la Plantskole eleven Emelie Brolin ut med en 2:a placering i FEI Intermediaire II på Briman ( Briar x Martini) med 68,284%. Sedan var det dags för FEI Prix S:t Georges där Plantskole eleven Sofie Andersson & CSI (United x Gribaldi) vann med 69,412%.

På lördagen la Knytkalas medlem Natalie Oldfors ut med vinst i FEI Grand Prix på Mickey M (Metall x Bonaparte) med 68,152%. Placerat 3:a i klassen var Emelie Brolin & Briman med 65,942%. Segerrittarna fortsatta när Knytkalas kollegan Stefan Jansson vann FEI Intermediaire i Kür'en på Locatelli (Loredes x Rubinrot) med 71,833%. Dagen avslutades med en 4:e placering i FEI Mästerskapsprogram Msv A för Sofie & CSI med 69,755%.

Söndag startade med en 7:e placering för Plantskole eleven Sofia Buskhe & Red Starlight (Santana x Falleur) med 69,314%. Sedan var det dags för Emelie Brolin & Briman igen som tog hem en 3:e placering i FEI Grand Prix Special med 64,362%.

Dubbelt upp för Charlotta Lundblad

03/20/2018

I helgen gjorde Plantskole eleven Charlotta Lundblad tävlingsdebut på två nya hästar.

Det blev dubbelt upp med succé! Charlotta vann LA:3 på hästen X-Cilent (Connaisseur x Weltmeyer) med 72,57% och kom 2:a på andra hästen Harvard (Hofrat x Wolkentanz) med 71,29%.

Lina Dolk 2:a i nationell Prix S:t Georges

03/19/2018

Plantskole eleven Lina Dolk tävlade förra helgen igen i Fagersta.

Lina tävlade hästen De-Lazet-Ö (De Noir x Solos Landtinus) och placerades 2:a med 67,4%.

Emelie Brolins hingst blev godkänd på årets Bruksprov

03/07/2018

Förra helgen avslutades det årliga Bruksprovet på Flyinge, en vecka där ett antal unga 3- 5-åriga hingstar samt äldre direktkvalificerade hingstar visas fram för att förhoppningsvis bli godkända som avelshingstar inom SWB.

I år deltog Plantskole eleven Emelie Brolin med 5-åriga hingsten Bergsjöholms Valbonne (e. Blue Hors Zack - Epson) och han blev godkänd.

Stora AEG framgångar för Stefan Jansson

02/22/2018

Knytkalas medlem Stefan Jansson tävlar har i veckan tävlat vid Arctic Equestriam Games (AEG) CDI3* i Norge.

Det var internationell debut för Stefan och egna uppfödningen Locatelli (Loredes x Rubinrot).

Ekipaget tog hem 2:a placeringar i Prix S:t Georges med 70,529%, Intermediaire I med 69,667% och i Intermediaire I Kür med 73,695%.

Locatelli ägs Stefan Jansson och Magnus Ringmark.

Februari träningar även för Plantskolan i söder

02/20/2018

Förra veckan hade vi även Plantskole träningar för i söder.

Soligt men kallt, humöret högt och många taggade ekipage som ser fram emot vårens tävlingssäsong som så småningom håller på sätta igång.