Louise Brantefjord


Biografi

Född: 2003

Hästar: Grey Galaxy 3 (f.2014 Grey Flanell - Daddy Cool) Rock With Me (f.2017 Rock For Me - Rock Forever) Sanchez de vito (f.2020 Suarez -Vitalis) Gladiola Van S (f.2020 Glamourdale)

Målsättning: Jag vill alltid bli en bättre ryttare och utvecklas tillsammans med mina hästar. Jag hoppas på att få representera Sverige på mästerskap. Jag vill hela tiden hitta nya knappar och kunna rida många olika hästar på olika nivåer.

Drivkraft: Jag vill alltid lära mig mer och att få vara med mina hästar är det bästa jag vet! Att skapa band och kunna samarbeta med mina hästar är en otrolig känsla.

Styrka och svaghet: Jag är väldigt mån om mina hästar och tar alltid dem i första hand. Jag har tålamod och mycket vilja som ryttare och det kan ibland vända till att jag rider lite för mycket istället.

Tränar för: Emma Jönsson

Jag och Plantskolan

Vad plantskolan ger mig: Det är väldigt inspirerande att se det andra duktiga ekipagen träna och därifrån får jag inspiration. Plantskolan ger en träning med kvalité och även gemenskap bland oss ryttare.

Vad jag ger plantskolan: Jag hoppas kunna bidra med positiv energi och min glädje till sporten. Även att kunna visa vad jag har för erfarenheter och starta intressanta diskussioner tillsammans som kan hjälpa både mig och andra.

Tävlingsresultat

Louise har ridit fyra individuella SM på ponny med 2 brons, ungponny SM och två SM på storhäst. Ett lag-SM silver. Representerat Sverige internationellt på både ponny och storhäst med placeringar och ett individuellt brons på NM 2021 på storhäst.

2022-02/unknown-2.jpeg 2022-02/unknown-1.jpeg 2022-02/unknown-3.jpeg 2022-02/unknown.jpeg 2022-02/unknown-4.jpeg