Charlotta Lundblad


Biografi

Född: 1995
Hästar: Headline, valack född 2007 e. Blue Hors Hotline - Escudo II, Falco, valack född 2006 e. Figaro R - D- Day
Meriter: Med min första häst, Audina har jag ridit 3 SM-finaler. Vi har även tävlat internationellt och placerat oss. Vi har också varit med i det svenska landslaget som tog NM-brons och vi kvalade och red Falsterbo.
Målsättning: Min kortsiktiga målsättning är att rida ett internationellt mästerskap under mitt sista young rider år nästa år. På längre sikt vill jag rida U25 grand prix och bli så duktig att jag kan rida Grand Prix.
Drivkraft: Att ständigt utvecklas med mina hästar. Jag är också en tävlingsmänniska och drivs av att få framgångar på tävlingar.
Styrkor och svagheter: Mina styrkor är att jag är envis, målmedveten och jag är duktig på att rida fram ett tryck i hästarna. Jag har även en bra sits. Mina svagheter är att jag har ett humör som ibland kan påverka min ridning och min envishet kan också bli min svaghet.
Tränar för: Kristian Von Krusenstierna och Liane Wachtmeister. Under hösten 2015 ska jag vara hos Kyra Kyrklund i England och träna.

Jag och Plantskolan

Vad plantskolan ger mig: Att få komma på Plantskolan och se mycket bra ridning är väldigt stimulerande. Jag åker alltid hem från plantskoleträningarna med nya tips och idéer från Liane och de andra duktiga ryttarna. Att få vara med i en grupp av elever som har samma mål och ambitioner är viktigt då man lätt kan bli ensam i den här sporten.

Tävlingsresultat

Charlotta har ridit 5 SM både på ponny och häst, varav 3 SM- finaler. Hon har tävlat internationellt som junior och youngrider med placeringar. Charlotta var även med i laget som tog brons på NM 2013 och hon har ridit Gina Tricot Future Elite på Falsterbo.

Image: 2017-02/charlotta-lundblad-vit-.jpg 2015-09/unknown-1-red-.jpg 2015-09/unknown-4-red-.jpg 2015-09/unknown-red-.jpg