Ida Persson


Biografi

Född: 2003

Hästar:

  • Tago, val f. 2000 e. Larix - Indiaan A
  • Rubins Ganesca, sto f. 2009 e. Heslegårds Rubin - Ferro
  • Droom's Habanero, val f. 2012 e. Tuschinski - Caruso
  • Alexandria CML, sto f. 2020 e. Quaterhit - Skovens Rafael

Målsättning: Min målsättning är att vara en etablerad Grand Prix-ryttare. Det finns en hel del delmål på vägen dit, exempelvis rida in, visa och utbilda min unghäst, tävla som Young Rider och även senare som U25-ryttare.

Drivkraft: Min drivkraft är att jag alltid försöker bli bättre och jag tycker att det är fantastiskt roligt att lära mig nya knep samt få tips på hur jag ska kunna utveckla mitt sätt att rida. Jag siktar alltid mot stjärnorna och jag drivs av en målbild där jag ser den perfekta tävlingsstarten eller den perfekta rörelsen. Denna målbild ändrar sig då och då, vilket gör att jag alltid vill träna vidare och utveckla både mig och min häst.

Tränar för: Jag tränar för Johanna Due Boje, men jag får även mycket hjälp av min mamma på hemmaplan.

Jag och Plantskolan

Vad Plantskolan ger mig: Förutom att Plantskolan ger mig möjlighet till att utvecklas och lära mig nya knep samt utveckla min ridning, ger det mig en miljö där jag kan hitta likasinnade personer där vi kan dela med oss av med- och motgångar. Det är också en plats där jag får mycket inspiration av andras ridning, samt även där jag kan få med mig många lösningar till mina svårigheter.

Vad jag ger Plantskolan: Jag ger Plantskolan en elev som brinner för att utvecklas och nå sina mål. Jag hoppas till de andra plantorna kunna bidra med lite inspiration samt även positivitet kring svårigheter.

Tävlingsresultat

Jag har under drygt tre år tävlat som junior på Tago, och jag har därmed gjort en hel del starter utomlands med både vinster och placeringar. 2020 tog jag tillsammans med Tago SM-guld som junior. Med Tago har jag även tävlat en del som Young Rider med en del goda resultat.

Image: 2021-06/portr-ttbild-red-.jpg 2021-06/smtagoyr.jpg 2021-06/smtago2020.jpg 2021-06/tgoexloo5.jpg