Felicia Bernar Vistedt


Biografi

Född: 2001

Hästar:
Breezy A.S (06 - fürst piccolo/welt hit II)
Milos NL (14 - Certus NL/Danone I)
Manilla NL (15 - Ampere/Danone I)
My Romance NL (17 - fürst Romancier / zuidenwind)

Tränar för:
Jag tränar idag för Liane wachtmeister som är min huvudtränare och tränare genom plantskolan vilket jag är otroligt tacksam för. Sen rider jag även för min mamma på hemmaplan.

Drivkraft:
Jag drivs av att nå perfektion, att få mina hästar att dansa med lätta hjälper upp mot toppen. En av mina stora styrkor är att jag har ett väldigt starkt psyke, en vilja av stål och ger aldrig upp.

Målsättning:
Att kunna komma upp i young rider klasserna med Breezy A.S och kunna slå mig in bland toppen både i Sverige men även internationellt. Med unghästarna satsar jag mot unghästklasserna och ev något större unghäst mästerskap.
Långsiktigt mål satsar jag på U25 GP efter mina young rider år med Breezy och gp med dom yngre hästarna.

Tävlingsresultat

Meriter:
Jag har på ponny fina meriter nationellt och internationellt med ett NM lag silver i spetsen. På storhäst har min karriär nyligen börjat och som junior har jag ett SM silver 2019, NM lag brons och satsar nu vidare som young rider.

Image: 2021-06/unknown-7-vit-.jpg Felicia Bermar Vistedt Felicia Bermar Vistedt Felicia Bermar Vistedt Felicia Bermar Vistedt Felicia Bermar Vistedt Felicia Bermar Vistedt Felicia Bermar Vistedt