Eila Käck


Biografi

Född: 1999

Häst:
Betty Boop (33) sto född 2011 e: Blue hors Don Romantic - Cortez
Massimo valack född 2016 e: Fairway - Belissimo M

Målsättning: Kortsiktigt mål för 2020 är att kvala till YR SM med Betty och även att tävla henne i Dressage Power future stars. Med Massimo satsar jag mot Falsterbo och Flyinge. Långsiktigt mål är att rida internationell GP och satsa mot att få rida de stora mästerskapen för Sverige.

Drivkraft: Att utvecklas tillsammans med hästarna.

Styrka & svaghet: Jag är bra på att hitta och behålla fokus när det gäller. Jag är bra på att känna in hästarna och hitta "knapparna" på olika individer.
Min svaghet är att jag gärna fastnar i grunderna och inte vill gå vidare innan jag känner att det är helt perfekt.

Tränar för: Liane Wachtmeister, Jeanna Högberg

Jag och Plantskolan

Vad Plantskolan ger mig: Då jag är ganska tillbakadragen av naturen ser jag det som en stor möjlighet och lärdom för mig att utvecklas i möten med andra ryttare och att ta del av nånting större. Jag får se mycket fina hästar och bra ridning och lär mig av att se de andra träna och utvecklas.

Vad Plantskolan ger mig: Jag är en god teamkamrat i plantskolan som intresserar mig och engagerar mig i dom andras träning, utveckling och resultat. Jag är en person som tycker om träning och hälsa på alla plan så jag hoppas och tror att jag är en bra representant för plantskolan även där.

Tävlingsresultat

Med tidigare hästar har jag deltagit i Falsterbo och breeders samt har placeringar upp till inter I. Kvalade young rider SM 2019men fick avstå på grund av skada.

Betty Boop såldes på första elitfölauktionen men köptes av Eila som treåring och hon har utbildat den själv upp till Prix st Georges och hoppas kunde gå hela vägen till internationell GP.

Tillsammans har dom tagit två DM guld och placeringar och vinster till och med Msv B:5.

Image: 2020-02/melissa1-red-.jpg Eila Käck Eila Käck Eila Käck Eila Käck