Nya hästkrafter till Knytkalaset - Saab ny huvudsponsor

03/17/2016

Det är med stor glädje att vi kan meddela, att Knytkalaset och Plantskolan har fått en ny huvudsponsor Saab AB.

Saab AB är ett företag som jobbar inom försvar och säkerhet. Verksamheten finns i många länder världen över men huvudproduktionen och utvecklingen finns i Sverige. Med detta samarbete kring utvecklingen av det svenska framgångsrika konceptet Knytkalaset vill Saab AB förnya företagets krafter och intresse bland unga kvinnor som är en viktig rekryteringsbas för Saab.

För Knytkalaset och Plantskolan ger sponsringen många möjligheter till utveckling och förnyelse i en långsiktig satsning. Med utvecklingen av konceptet kan vi höja kompetensen än ett steg bland svenska hästar och ryttare, vilket har stor betydelse för utvecklingen av framtidens talangfulla hästar och ryttare inför internationella mästerskapen.

”Vi är oerhört tacksamma för stödet och förtroendet och ser fram emot ett långvarigt och genuint samarbete för utveckling och produktion av hästkrafter av olika slag”, kommenterar Jan Brink.

Image: 2016-03/1458223678_saab-pms-bild-.jpg
De tre musketörerna Kyra Kyrklund, Jan Brinnk & Liane Wachtmeister Marina Mattsson & Quatermain Marie Munters & Bjergagergaards Indeed Marina Mattsson & Quatermain