KIVRA ny huvudsponsor till Knytkalaset

01/20/2021

Det är med stor glädje vi hälsar Kivra välkommen som ny huvudsponsor till Knytkalaset & Plantskolan. Tillsammans med Pandox, ingår Kivra sedan årsskiftet som huvudsponsor till Knytkalaset & Plantskolan.

Kivra är ett svenskt företag som erbjuder privatpersoner och företag digitala brev och kvitton. Ungefär fyra miljoner i Sverige – däribland många Plantor och Knytkalasare – har ett konto i Kivra, och tiotusentals företag har anslutit sig för att kunna skicka brev med Kivra. Vi tror på Kivras koncept, att minska pappersförbrukning och miljöskadliga transporter till förmån för säkra, digitala lösningar. Det går i linje med våra egna värderingar och vi är stolta över att få representera Kivra.

"I Knytkalaset & Plantskolan jobbar vi för att ständigt kunna utveckla dressyrsporten! Vi tror på genuint bra träning och på kontinuitet. I över 20 år har vi jobbat framgångsrikt med utbildning av elitsatsande ryttare från ungdom till senior. Tack vara våra fantastiska sponsorer och deras stöd kan vi fortsätta utveckla duktiga, målmedvetna och satsande ryttare – sponsorernas stöd är ett stort bidrag till en ständigt växande spridning av kunskap och ett stort stöd för framtidens dressyrsport!", kommenterar Jan Brink, en av grundarna till konceptet och även tränare för Plantskolan i söder.

Image: 2021-01/1611221986_3544-catharinabrink.jpg