Gina Tricot Grand Prix prisad

04/08/2016

Lövsta Future Challenge Cup har stiftat ett nyt pris, ett såkallat Hållbarhetspris som delas ut till en organisation som gör extra för hållbarhet och miljöet.

Tre organisationer var nominerade och det var Knytkalaset och Plantskolans huvudsponsor Gina Tricot som med deras stora tävlingar Gina Tricot Grand Prix Borås tog sem priset med följande motivering:
”Vinnaren av Lövsta Future Challenges hållbarhetspris 2016 går till en organisation som var tidigt ute med att göra hållbarhet till en del av sina kärnvärden. De bedriver ett systematiskt och långsiktigt arbete och tar in hållbarhet i alla delar. Dessutom har de etablerat ett fruktbart samarbete med sin huvudpartner och tillsammans gör de hållbarhet till en ledstjärna.”

Boråstävlingen Gina Tricot Grand Prix blev den första vinnaren av Lövsta Future Challenges Hållbarhetspris. De började med att miljöcertifiera sina tävlingar genom Håll Sverige Rent 2015 och har i år lagt till social hållbarhet som ytterligare en dimension genom ett nära samarbete med Våga satsa vinn och Min stora dag.

Källa: Tidningen Ridsport

Image: 2016-04/logotyp-grand-prix-1.jpg