SM guld, silver och brons... Totalt 5 SM medaljer!

06/07/2017

Igår på Sveriges nationaldag avgjordes årets stora Svenska Mästerskap för junior - senior.

Totalt blev det till guld, silver och brons för Knytkalaset och Plantskolan.

Seniorer:
I SM Grand Prix Kür-finalen för seniorer blev det till en seger för Knytkalas medlem Rose Mathisen & Zuidenwind (OO Seven x Jazz) med 76,525%. 2:a placeringen gick till Knytkalas kollegan, Paulinda Friberg & Di Lapponia T (Donnerhall x Argument) med 75,650%. I det totala SM blev det därmed till SM guld för Rose & Zuidenwind och en brons medalj för Paulinda & Di Lapponia.

U25:
I U25 Grand Prix Kür finalen blev det till en 2:a plats för Plantskole eleven Mathilde Hannell & Deela Mae (De Niro x Landino) med 73,975% och en 4:e plats för Plantskole kollegan Lina Jönsson & Quentin (Quattro B x Michelangelo) med 70,825%. I det totala SM blev det till en silver medalj för Mathilde & Deela Mae och en brons medalj för Lina & Quentin.

Young Rider:
I YR Kür finalen segrade Plantskole kollegan Sofie Andersson på CSI (United x Gribaldi) med 72,075% och i det totala YR SM räckte det till en silver medalj för ekipaget.

Totalt blev det därmed till 1 guld, 2 silver och 2 brons SM medaljer.

Image: 2017-06/6483-catharinabrink-1vt.jpg
Mathilde Hannell & Deela Mae, Foto: @photochannell Lina Jönsson & Quentin, Foto: @photochannell Paulinda Friberg & Di Lapponia Sofie Andersson & CSI